SERVICII PSIHOLOGICE

Terapie individuală

Terapie de cuplu 

Evaluare Psihologică

Serviciul de evaluare psihologică este un instrument valoros pe care îl folosim pentru a înțelege mai bine aspectele mentale, emoționale și comportamentale ale unei persoane. Acest proces implică adesea conversații deschise și teste specializate pentru a obține o imagine detaliată a stării dumneavoastră mentale explorând simpotatologie, factori genetici, factori de mediu și factori care mențin problemele identificate. 

În funcție de scopul evaluării sau gradul de detaliu dorit, întregul proces de evaluare psihologică poate să cuprindă mai multe ședințe. Se finalizează cu scrierea unui raport de evaluare. În funcție de nevoie rapoartele pot fi create pe comisii de specialitate. 

Contact

  0771 240 201

   studioterapie.lisalazar@gmail.com

 

Servicii

Terapie individuală 

Terapie de cuplu 

Evaluare psihologică

În cadrul ședințelor de 50 de minute, vei avea un spațiu sigur și protejat în care vom explora împreună tehnici care să se potrivească nevoilor tale.

Cu ajutorul tehnicilor din terapia cognitiv-comportamentală și terapia prin acceptare și angajament, ne vom dedica explorării proceselor mentale și comportamentelor care pot avea un impact negativ asupra bunăstării psiho-emoționale. Ne propunem să identificăm și să înțelegem aceste aspecte, iar apoi să căutăm modalități de a îmbunătăți relația cu gândurile și să încercăm perspective noi și comportamente funcționale care să contribuie la o starea psiho-emoțională mai sănătoasă.

Un aspect semnificativ în cadrul terapiei individuale este terapia somatică, care se concentrează pe investigarea legăturii dintre minte și corp și se axează pe înțelegerea aspectelor fizice din sănătatea mentală (simptomele somatizate) și eliberarea tensiunilor fizice acumulate în organism. Prin intermediul tehnicilor somatice, vei dobândi abilitatea de a-ți acorda atenție și de a înțelege mai bine corpul tău, precum și altfel de tehnici prin care poți elibera și îmbunătății starea fizică dar și psiho-emoțională.

În cadrul ședințelor de 50 de minute, vom avea un spațiu sigur și protejat în care vom explora împreună tehnici care să se potrivească nevoilor cuplului. 

Terapia de cuplu este o formă de consiliere sau terapie psihologică care se concentrează pe îmbunătățirea relației dintre doi parteneri. Scopul său principal este de a ajuta cuplurile să comunice mai eficient, să rezolve conflictele, să înțeleagă și să gestioneze mai bine problemele lor și să dezvolte intimitate. Este benefică atât pentru cuplurile care se confruntă cu dificultăți majore în relația lor, cât și pentru cele care doresc să își îmbunătățească și să își întărească legătura.

Prin combinarea celor mai potrivite tehnici, vom explora și dezvolta modalități sănătoase de conectare și de rezolvare a conflictelor, cu scopul de a construi o relație mai fericită și satisfăcătoare. Vom lucra împreună pentru a vă sprijini pe parcursul acestui proces și pentru a vă ajuta să aveți o relație mai puternică și mai împlinită.