Dacă în continuare ai curiozități despre servicii psihologice sau dorești să faci o programare completează formularul alăturat și te voi contacta în cel mai scurt timp.

                       Psih. Lazar Lisa Maria 

 

Titlu:

Terapie individuală

Terapie de cuplu 

Evaluare psihologică

Trimite 
Trimite 
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

Cum pot programa o ședință de terapie?

Poți programa o sesiune de terapie prin telefon sau prin completarea formularului de contact de pe site-ul nostru. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o întâlnire.

Care este durata unei ședințe de terapie?

De obicei, sesiunile de terapie durează 50 de minute. Însă, în funcție de nevoile și preferințele dvs., putem ajusta durata.

Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de terapie?

Împreună cu terapeutul, în timpul unei sesiuni de terapie veți discuta despre probleme și preocupări. Acesta îți oferi ghidaj și momente de reflectare în explorarea gândurilor, emoțiilor și comportamentelor legate de acestea. Vei fi ajutat să găsești soluții și să dezvolți abilități pentru cu scopul de a crește bunăstarea psiho-emoțională.

Terapia online este eficientă?

Da, terapia online poate fi la fel de eficientă ca și terapia în persoană. Folosim platforme securizate și respectăm confidențialitatea. Vom lucra împreuna pentru a-ți oferi suportul necesar.

Întrebări frecvente 

Contact

Contact

  0771 240 201

   studioterapie.lisalazar@gmail.com

 

Servicii

Terapie individuală 

Terapie de cuplu 

Evaluare psihologică